Mine delte mavemuskler

Altså dem jeg nævnte var et problem for mig her, altså min mor-mave. Her er en meget forsinket status på dem efter mine maj-challenges til mig!

Tiden er gået så stærkt, og jeg har ærligt talt bare ignoreret det lidt. Jeg syntes overhovedet ikke det havde gavnet noget og så kunne det jo også bare være lige meget, ikke?

Men nu er jeg i chok..

Jeg forsøgte at træne hver dag mine øvelser hver dag – eller i det mindste bare være fysisk aktiv. Jeg har et stillesiddende job, så derfor var min ene udfordring også at cykle mindst 400 km i maj. Her kom jeg faktisk op på 404 km, men jeg følte overhovedet ikke det gav noget, heller ikke mine øvelser decideret til maven eller min crossfit. Intet virkede. Faktisk fik jeg et par gange trænet mig så træt at Toblerone-maven kom til syne et par gange. Det var dog primært efter en times crossfit, hvor jeg så begyndte på mine mave-øvelser fra Flad Mave Online. Så det gav måske lidt mening at den kom frem…

Men jeg må jo tilkendegive at det har virket! Det er faktisk vildere end jeg havde troet.

Se lige!

Det er seriøst på en måned! Og jeg slapper af på begge billeder. Dem til venstre er naturligvis fra 1. Maj – og den til højre fra den 31. Maj! Jeg har bare ikke rigtig fået dem sammenlignet før nu. Men hvad sker der lige!?

Jeg er i chok – og faktisk helt ked af at juni – og nu hele juli – så bare er fløjet forbi. Jeg har slet ikke fået lave Flad Mave Online programmet siden og tænkt lige hvordan jeg så ellers kunne have set ud! Det er altså lidt vildt!

Der er dog et men.

Jeg har nemlig stadig delte mavemuskler, det er faktisk nogenlunde den samme afstand som før. Til gengæld har jeg en god kontakt til dem og tænker meget over at spænde om i dem korrekt, når jeg træner. Både crossfit og Flad Mave Online. Så der er vist ikke andet for end at komme igang igen!

Jeg håber lidt på at finde nogen på samme sted som mig så vi kan hjælpe hinanden. Heldigvis er der en lukket Facebook gruppe for dem som har købt Flad Mave Online, så jeg prøver lige der. Jeg er så træt af de delte mavemuskler!

Skriv et svar