Krokodillen

Siden vi var på vores lille familie get-away til Gran Canaria, har jeg været igang med at hækle en gave – nussekluden med krokodillen. Den fik jeg endelig lov til at give væk i søndags, da jeg skulle til en af mine tætteste veninders babyshower.

Min veninde har jeg kendt siden gymnasiet – vi blev faktisk først rigtige veninder efter og kan man sige spontant.. Men det må være en historie til en anden gang. Vi har rejst i lande min mor helst ville have forbudt mig at komme i – og så har vi spist alt for meget bland-selv slik sammen, da vi boede med 1 km mellem os et par år. Så det var fantastisk at fejre hende med alle hendes veninder i søndags. Desværre kunne Baby A ikke være med, da han endnu en gang er blevet syg, men vi glæder os til at møde den lille nye legekammerat, hvis ankomst forventes til juni.

Vugge lavet ud af vandmelon med melonkugler og vindruer - og en appelsin med en sut.
Den fine frugt-vugge som en af de andre havde lavet til babyshoweret. Så fint!

Gaven

Udover nussekluden med krokodillen, havde jeg også købt en lille natdragt (endda en som baby A også har) og en lille bidering formet som en løve. Den sidste kom med i gaven, da jeg stod i Illum og forsøgte at bruge et tilgodebevis som var udløbet. De sidste penge skulle lige bruges, og de havde ikke noget vi selv manglede, udover det jeg havde fundet..

Nærbillede af nusseklud med krokodillen.
Hej fra krokodillen 🙂

Selve krokodillen er jeg dog faktisk en smule stolt over. Jeg kunne ikke finde en opskrift som passede min idé om en krokodille. Jeg fandt dog lidt inspiration hos Tante Tråd og hendes Elvis nusseklud med en lille elefant. Så jeg gik i gang med inspiration herfra til nussekluden – og selve hovedet fandt jeg så selv på.

Så her er hele resultatet:

Hele nussekluden med krokodillen.
Hele nussekluden med krokodillen.

Desværre er jeg en idiot til at få skrevet opskriften ned. Dog vil jeg gerne forsøge at genskabe den, hvis nogen er interesseret?

7 comments / Add your comment below

    1. Haha, så må der jo nok blive en anden gang alligevel 😁 Jeg havde også 117 ideer til barselsgave til hende, men tidshorisonten hjalp lige på det punkt 🙈

    1. Når du først har fanget de forskellige masker, så er det bare i gang. Mine hæklerier er slet ikke perfekte, men skæve og lavet med kærlighed – og det synes jeg godt hjemmelavede ting må være 😊

Skriv et svar