Tilbage på job!

Tiden går så stærkt! Som skrevet i fredags er min barsel nu slut. Så jeg har været tilbage på arbejdsmarkedet siden mandag – og mit hoved har været fuldstændig bombet af informationer. Det er virkelig hårdt at komme tilbage efter barsel – oveni har jeg jo så startet nyt job. Det betyder nye arbejdsgange, ny viden og en masse andet. Det har været så hårdt!

Før jeg gik på barsel var jeg ejendomsmægler ved en lille selvstændig ejendomsmæglerkæde. Det var hyggeligt og jeg boede seriøst kun 5 minutter fra kontoret. Desværre var det også en smule ensomt, da vi ikke var så mange og sad fordelt i de forskellige butikker. Mange dage sad jeg derfor alene. Og jeg kan altså godt lide at snakke…

Men med det og nogle andre mere væsentlige forhold takkede jeg ja, da jeg fik muligheden for et nyt job – stadig hos en ejendomsmægler, men som kontormus der skal have styr på alt. Det eneste minus er transport tiden. Nu har jeg i løbet af ugen vist prøvet alle muligheder – bus, bil, tog og cykel. Det hurtigste er cyklen eller tog og cyklen. Så tager det omkring 40 min. Til gengæld kan jeg jo så komme i god form forhåbentlig.

Karrieremor

Jeg elsker baby A, men jeg en af dem, hvor børn ikke er alt. Er det mon farligt at skrive?

Jeg har stadig et behov for at være mig og tilegne mig ny viden og udvikle mig. Det kan man selvfølgelig gøre på mange måder, men jeg elsker at udvikle mig fagligt. Så jeg har fokus på mit job og hvordan jeg kan udvikle mig herfra.

Baby A og resten af familien skal naturligvis ikke lide nød på grund af det. Jeg tror på man sagtens kan få familie og karriere til at gå op i en højere enhed, hvis man bare planlægger sig ud af det. Det er blandt andet grunden til at jeg valgte at stoppe som ejendomsmægler, da jeg (vi) hellere vil have weekenderne sammen med familien end at skulle arbejde.

Nu har jeg sat mig med en film, lidt slik og slapper lige af en times tid inden jeg hopper på hovedet i seng. Nogen er jo urolige fra kl. 4 – 6 hver morgen…..

Skriv et svar