Venlig hudpleje

Reklame – indeholder affiliate links

Jeg har i mange år været lidt opmærksom på, hvad der er af ingredienser i mine fødevarer og hudpleje. Blandt andet går jeg så vidt muligt uden om aspartam og alle andre syntetiske sødestoffer i min mad. Så vil jeg altså hellere have rent, hvidt sukker.

Med hudpleje er jeg nu ikke hellig på nogen måde. Jeg har i hvert fald ikke læst ingredienslisten igennem på alle mine produkter igennem. Jeg stoler dog på nogle forskellige mærker, og det er så dem jeg køber igen og igen. Og så har man naturligvis også lidt andet forskelligt fra gaver og lignende.

Jeg har altid haft utrolig pæn hud i forhold til mange af mine veninder – det er jo bare dejligt for mig. Så jeg har egentlig sjældent brugt særlig meget makeup udover til fest og så mascaraen i hverdagen. Og nu hvor jeg er på barsel, køres de fleste dage helt fri for makeup, hvilket jo er skønt og kun godt for huden.

Men skal der være fest eller jeg alligevel har en lille bums på vej (når jeg endelig får en, er den som regel meget rød, øm og lige på næsen…), så bliver mit ansigt fint dækket ind i makeup.

Eksem på øjet

Lige nu har jeg faktisk et lille udslet på mit øjenlåg – det er noget eksem jeg har bøvlet med for mange år siden. Efter forskellige hormoncremer fra lægen, fandt jeg ud af, at hvis jeg bare plejer det regelmæssigt med arganolie, så holder det sig væk. Så jeg har faktisk brugt arganolie som makeup-fjerner de sidste mange år. Dog bruger jeg det jo så ikke så tit lige nu, når jeg ikke bruger makeup overhovedet.. Så kommer det jo igen, så må hellere huske min olie!

Fordi jeg begyndte at få det her eksem – som i mine øjenlåg kan tørre helt ud og skalle (det er faktisk ret voldsomt og lidt klamt), så fandt jeg Nilens Jord. Et skønt dansk makeup mærke som ikke har hverken parfume, parabener eller æsteriske olier i. Det er så hudvenligt som det kan blive. De fleste af deres produkter er med mærket AllergyCertified, hvilket skulle have så høje krav, at deres produkter også kan bruges af gravide.

Jeg er så glad for mine få, men gode produkter herfra. Jeg har prøvet et par forskellige mascara’er, og de er gode på hver sin måde. Jeg skal lige finde den helt rigtige til mig, så det bliver nok en ny fra dem næste gang. Deres øvrige produkter er dog virkelig gode. Jeg kan i hvert fald kun anbefale dem, hvis man leder efter noget venligt hudpleje.

Skriv et svar