Hæklet sengeslange

Det var egentlig bare lige et “lille” projekt jeg havde i tankerne, da jeg besluttede mig for at lave en hæklet sengeslange til bettefisen. Selvfølgelig var det et stort projekt, men altså, så stort havde jeg nok ikke lige regnet med.

Tanken var at hækle en sengeslange som kunne udgøre det for en sengerend. Så den skulle være lang. Og så skulle den laves af alt mit restegarn fra andre, tidligere projekter.

Jeg googlede mig frem til en hæklet sengeslange og fandt denne fine fra Retvrang.dk. Super fin – pæn og overskuelig opskrift. Og så begyndte jeg i fastmasker. Jeg syntes dog 50 fm i omkreds var for lidt, så jeg fortsatte til 100. Og der løb jeg lidt død i fastmaskerne efter 2. farve og havde lyst til at opgive at hækle den.

Baby A har lange fingre, så det blev kun lige et hurtigt billede undervejs..

Og hvad gør man så?

I stedet for at give op gav jeg mig til at eksperimentere med masker. Så jeg har lavet indtagninger og udtagninger, kædemasker, stangmasker og halvstangmasker, popcorn og masker, som af det jeg ved ikke engang har et navn. Den kunne være blevet pæn og ensartet hele vejen, men jeg valgte at gå den modsatte retning, da den forhåbentlig så er sjovere for baby A. 

Den blev dog slet ikke så lang som planlagt – jeg blev for doven. Til gengæld syede jeg et inderfoer til at holde pudefyldet på plads. Det kom ikke helt til at udfylde den, så slangens ham sidder lidt løst nogle steder.. 

Selvom det tog lang tid – og den egentlig ikke er særlig køn, så er jeg faktisk ret glad for den. Så den er nu kommet ind i tremmesengen på børneværelset, hvor baby A nu er begyndt at sove.
Elsker den faktisk lidt.. Den har jo sin egen charme..

Og i virkeligheden, så var det faktisk lidt et sjovt projekt, når man løbende eksperimenterer med maskerne.. Så hvis du kan lide at hækle, så lav da gerne din egen hæklet sengeslange og del gerne billeder af resultatet under #dengrimmestesengeslange – jeg vil rigtig gerne se om nogen kan gøre det bedre eller værre(?) end mig… 

Det endelige resultat.. Den grimmeste, hæklet sengeslange 😀

Skriv et svar