Den afrikanske tørretumbler

Ha, det lyder skørt. Men det er ikke desto mindre det vi har herhjemme. En masse afrikanske dyr placeret lige midt på vores tørretumbler.

Beklager billedkvaliteten.. Men her er de fine dyr fra den afrikanske savanne 🙂

Jeg læste en masse artikler om do’s & don’ts i min graviditet. Altså om hvad og hvad man ikke skulle have og gøre, når man stod med sin baby i favnen.
Én af de ting jeg bed mærke i var indretningen af puslepladsen. Jeg læste, at man ikke skulle have f.eks. en uro, da man jo rigtig skulle hygge og connecte med sin baby her. Altså skulle der være plads til en masse øjenkontakt.

Det var da også fint i starten, da knægten ikke kunne se. Så begyndte hans syn at forbedre sig. Det eneste han så kunne kigge på, udover mor, var en brun hylde med malerpletter. Den kiggede han meget på…
Vi havde også hængt et lille spejl op, men det tog også lidt tid før det kom i brug. Det kræver jo lige nogle gode nakkemuskler og et rimeligt syn. Så bare for at lave lidt pynt at kigge på, så gik jeg selv igang.

Og hvordan gør man så?

I Harald Nyborg fandt jeg en bøtte med nogle afrikanske dyr og en tiger. Sidstnævnte kan man altid undre sig over hvorfor den er der, jeg har i hvert fald ikke hørt om den afrikanske tiger…?
På en tur i Bog & Ide fandt jeg nogle magneter. Min plan var egentlig at købe super magneter, men de koster en del mere. Så det blev til de billigere og lidt dårligere – og så måtte jeg jo improvisere, da de afrikanske dyr alligevel vejede en lille smule.

Derhjemme gik jeg i gang med en skarp kniv og adskilte dyrenes hoveder og haler fra hinanden. Derefter med en rest pap og lim fik jeg lavet en flade inden i maven på dyrene. Da det var tørret, kunne jeg lime magneterne på. Her kunne man godt have brugt de dyrere magneter. Nogle af dyrene er til den tunge ende, så jeg måtte bruge flere magneter for at de kunne bæres. Man kan se det, når man kigger på dem fra siden, men så tydeligt er det dog heller ikke nu de er kommet op at hænge.

A synes en gang i mellem de er ret fine at kigge på, når han ikke forsøger at vælte ned i vores håndvask… Han vil gerne have fingrene i dem – men udover at han ikke må det pga magneterne, der jo lige er til at sluge, hvis de falder af – så er dyrene i noget billigt plastik som jeg aldrig vil lade ham røre med en ildtang! Jeg har en formodning om, at de ikke helt overholder de strenge krav der nu engang er til legetøj til børn.. Men pynt kan de godt bruges til.

Skriv et svar